Kamp Valkanela 

Kamp Valkanela leži v prelepem zalivu med Vrsarjem in Funtano, približno 2 km severno od središča Vrsarja. Je idealno mesto za družinske počitnice, pa tudi za ljubitelje športa, rekreacije in zabave.

Kamp Valkanela sodi med večje hrvaške kampe, saj ima na 56 hektarih površin urejenih okoli 1.100 parcel in 700 neparceliranih mest, na katerih lahko sprejmejo tudi do 5.400 gostov. Vse parcele imajo urejen dostop do elektrike, nekaj pa je opremljenih tudi z vodo.

V kampu je tudi naselje z novimi mobilnimi hisicami, ki so opremljene z vsem potebnim konfortom za prijetno preživljanje dopustniških dni.

 

V kampu so sanitarni bloki popolnoma prenovljeni in prilagojeni tudi za invalide. Urejeni so tudi prostori namenjeni tuširanju psov. Opremljenost kampa je popolna, saj imajo od trgovin, restavracij, picerije, lokalov na plaži, slaščičarne, plesne terase, ambulante, itd.

Plaža v kampu je dolga okoli 3 km in je zelo raznolika saj je del plaže kamnit, drugi del betoniran, na sredini kampa pa je tudi prodnat zaliv, kjer najbolj uživajo otroci. Na plaži je tudi urejeno mesto, kjer lahko v vodo dostopajo tudi invalidi. Del plaže je namenjen kopanju psov.

V morju imajo urejen aquapark, prav tako pa je v glavni sezoni poskrbjeno za dnevno animacijo otrok. V kampu je tudi veliko urejenih otroških igrišč.

Športni center v kampu omogoča igranje številnih športov: tenis, namizni tenis, odbojka na plaži, mini golf, izposojo čolnov in koles, deskanje na vodi, itd.