1.majski oddih na morju (30.4.-4.5.2013) v mobilnih hiškah v kamp Lanterni

Preživite nepozabne 1.majske praznike na morju v objemu naraveError: The Slider Cannot Found


Ponudba vsebuje:

  • 5-dnevni najem (4x nočitev) mobilne hiške Adria Suit, Adria Premium ali Adria Prestige v kamp Lanterni (Poreč, Hrvaška)
  • ponudba velja za termin od 30.4. do 4.5.2013
  • vsaka mobilna hiška ima dostop za 1 avtomobil (za vsak dodaten avtomobil doplačilo 12 EUR). Možnost brezplačnega parkiranja pred vhodom v kamp
  • obvezna doplačila (na licu mesta): končno čiščenje 30 €/hiško ter turistična taksa
  • postelnina in brisače niso vključene v ceno in jih je potrebno prinesti od doma
  • mobine hiške so oddaljene 50 m od otroških igral in bazenov in cca. 250 m od morja
  • brezplačen wi-fi (na recepciji kampa)
  • prihodi po 14. uri, odhodi do 10. ure

Mobilna hiška Adria Suit (2+2): površina: 16 m2; spalnica z zakonsko posteljo, dnevna soba (zofa-dodatno ležišče)/kuhinja (popolnoma opremljena), kopalnica z wc-jem in nadkrito leseno teraso. Za vaše udobje pa vam bo na voljo kabelska TV in klima.

Mobilna hiška Adria Premium (5+2): površina: 32 m2; 2 spalnici (1x spalnica z zakonsko posteljo, 1x spalnica s 3 ločenimi posteljami); dnevna soba/kuhinja s kotno sedežno garnituro (dodatno ležišče), popolno opremljeno kuhinjo, kopalnico, wc in nadkrito leseno teraso. Za vaše udobje pa vam bo na voljo kabelska TV in klima.

Mobilna hiška Adria Prestige (6+2): površina: 32 m2; 3 spalnice (1x spalnica z zakonsko posteljo, 2x spalnica z ločenimi posteljami); dnevna soba/kuhinja s kotno sedežno garnituro (dodatno ležišče), popolno opremljeno kuhinjo, kopalnico z wc-jem in nadkrito leseno teraso. Za vaše udobje pa vam bo na voljo kabelska TV in klima.

Kamp Lanterna se nahaja na prekrasni obali istrskega polotoka, v neposredni bližini slikovitega zgodovinskega mesteca Novigrada in znane turistične destinacije Poreča. Nahaja se na čudovitem naravnem okolju ob morju in je idealen kraj za družino in vse tiste, ki želijo preživeti aktiven oddih. Ponaša se s 3000 m dolgo plažo in kompleksom zunanjih in otroških bazenov ter pestrim animacijskim programov za otroke.

Paket (30.4.-4.5.2013) Mobilna hiška Cena Končno čiščenje (obvezno) Doplačilo (parkirišče dodatno vozilo)
Paket A Adria Suit 120 EUR 30 EUR 12 EUR/dan
Paket B Adria Premium 200 EUR 30 EUR 12 EUR/dan
Paket C Adria Prestige 200 EUR 30 EUR 12 EUR/dan

Rezervacije sprejemamo preko e-pošte: booking@abf-turist.com, priporočamo čimprejšnjo rezervacijo.